Další krátkodobé přerušení činnosti od 08. 01 2023 cca do půli února '24

26.11.2023 23:22

Vážení zákazníci, touto cestou bych vás chtěl informovat o tom, že mě 08. 01. 2024 čeká další plánovaná operace a jsem tudíž nucen na nezbytně nutnou dobu opět dočasně přerušit svoji činnost. V této chvíli odhaduji, že bych mohl být zpět u stroje cca v půli února, v optimálním případě i o pár dnů dříve, pokud by se nedařilo, tak do konce února snad určitě. Takže pokud někdo bude mít zájem o mé služby, myslím, že v první půli února již budu schopen mít nějaký výhled, jak by to s realizací objednávek mohlo být, stačí mě v té době zkontaktovat. 

Do cca 6. 1. 2024 se budu snažit veškeré nasmlouvané zakázky provést jak to jen bude v mých silách a další tedy budu přijímat k realizaci až po nezbytné rekonvalescenci. 

Doufám, že mně, i přes tuto komplikaci, zachováte vaši stálou přízeň, abych vám mohl i nadále poskytovat své služby na úrovni, na jakou jste ode mě byli zvyklí.

Dále bych chtěl využít této příležitosti, a v předstihu vám nyní popřeji klidné a šťastné Vánoce a mnoho zdraví, štěstí a sil v následujícím roce 2024.