Čištění kusových koberců mimo bydliště či firmu zákazníků

29.07.2013 23:35

Vážení zákazníci, v poslední době jsem zaregistroval zvýšenou poptávku po čištění menších kusových koberců mimo bydliště či firmu zákazníků. Pokud tedy někteří z Vás máte zájem o tento způsob čištění menších kusových koberců (zhruba do rozměru 2 - 2,5 m x 3 - 4 metry) mimo Vaše bydliště (ať už z časových, prostorových nebo jiných důvodů), mohu těmto Vašim požadavkům po dohodě vyhovět. Váš koberec Vám odvezu, vyčistím a přivezu nazpět. Cenu za tuto službu naleznete v Ceníku, co se týká dopravy, je nutné počítat s tím, že na rozdíl od čištění u Vás (v bytě, domě, kanceláři, apod.), je doprava zpoplatněna 2x (za 2 cesty tam i zpět - odvoz znečištěného koberce a následné přivezení vyčištěného ). Chcete-li však ušetřit za dopravu, můžete svůj koberec přivézt ke mně sami. 

Čištění provádím v místě svého bydliště v Chýni a jsem při něm bohužel limitován počasím, protože dovezené koberce čistím pod širým nebem, takže tuto službu mohu nabízet jen v letních měsících a to pouze při pěkném počasí. 

Po dohodě jsem schopen v Radlické ulici vyčistit kusové koberce i v zimních měsících, ale pouze do velikosti maximálně 1,5 x 2-2,5 m (z důvodů manipulace, omezeného prostoru a především schnutí).