Úprava ceníku - zvýšení cen od 01.01.2021

12.08.2020 23:29

Vážení zákazníci, po delším váhání jsem se odhodlal k nepříliš populárnímu úkonu a tím je úprava ceníku. Termín "úprava ceníku" jsem zvolil zcela záměrně, a i když je to jen opis nepříliš populárního slova, kterým je zvýšení cen čili zdražování, má to, dle mého názoru, svoji logiku. 

Abych to vysvětlil: v roce 2011 jsem provedl poslední drobné úpravy cen a celou tu dobu až doposud jsem na ceny nesáhl, příští rok to tedy bude již 10 let, co ceny pro Vás držím stále na stejné úrovni. 

Ačkoliv se od počátku provozování své živnosti snažím prezentovat především kvalitní prací a nikoliv podbízením se jen a pouze cenou, prostým porovnáním mého ceníku s konkurencí, může každý už na první pohled vidět, že v současné době to až tak pravda není. 

Za 10 let se událo mnoho změn, nejen v životě jednoho každého z nás, ale např. i v technologickém pokroku a dalších oborech lidské činnosti a bohužel, změny nastaly i v oblasti cenové, a to nejen v segmentu potravin, spotřebního zboží, pohostinství, bydlení, atd., ale i úklidových služeb. Následuji tedy kroků, jimiž se většinou dávno ubírá, jak již psáno výše, má konkurence, a srovnávám s ní krok na poli cenovém. 

To, co zůstává nezměněno, je má stálá snaha poskytnout Vám za Vaše peníze tu nejvyšší protihodnotu, kterou ode mě můžete dostat, a tou je kvalitní a poctivá práce.

Na závěr mám jen přání, abyste tento můj čin přijali s pochopením a zůstali mými zákazníky i nadále.

Chcete-li se podívat na nové ceny platné od 01.01.2020, nahlédněte do Ceníku 2021.